1 autorijles-uur is 60 minuten Bij ons is 1 lesuur 60 minuten

Rijlessen in Noord Beveland + Goes en omgeving Rijlessen in Noord Beveland + Goes en omgeving

Onze speerpunten

  • ✓ Dynamisch
  • ✓ Interactief
  • ✓ Betrokken
  • ✓ Actief
  • ✓ Betaalbaar
De beste voorbereiding op je rijexamenAutorijschool Gert Pieters in de Cinecity bioscoop in VlissingenGert Pieters AutorijschoolDuidelijke leskaartGert Pieters is een gecertificeerd RIS instructeurUitgebreid lesboekSnel je rijbewijsInteractieve aanpak
Vraag een intake aan!

06 200 175 34

2 x 60 minuten voor € 60,-

Bij ons is 1 lesuur 60 minuten

Bij ons is 1 lesuur 60 minuten

Instructeur & Auto

Instructeur

Wij zijn een jonge, dynamische rijschool en je kunt bij ons terecht voor de rijopleiding auto, rijbewijs B. Zowel voor praktijk als theorie. Je kan je autorijlessen krijgen in de regio Noord-Beveland in Zeeland. En bijvoorbeeld in&nbsp Zeeland en onder andere in Kortgene, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk, Colijnsplaat en Kats.

Je instructeur is Gert Pieters, die uiteraard over de wettelijk verplichte papieren beschikt én daarnaast ook geregistreerd RIS instructeur is.

Auto

De lesauto is een Volkswagen Golf 7. Deze auto is overzichtelijk en door de ruime instelmogelijkheden is er een goede zitpositie mogelijk. Met de klimaatregeling is er altijd een prettige temperatuur in de auto. Tevens staat VW bekend om zijn prettige ergonomie. Last but not least is het een milieuvriendelijke uitvoering.

Bevoegdheid

IBKI, onderdeel van Innovam, is het overheidsorgaan voor examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche. Op de website van IBKI is de bevoegdheid van rij-instructeurs in te zien.

Certificaten

Certificaat cursus faalangst-instructeur

Certificaat training faalangst-instructeur

Bevoegdheidspassen

WRM- pas en RIS pas

 

Instructeur & Auto

Wij zijn een jonge dynamische rijschool en je kunt bij ons terecht voor de rijopleiding auto, rijbewijs B. Zowel voor praktijk als theorie.

De lesauto is een VW Golf 7. Deze auto is overzichtelijk en door de ruime instelmogelijkheden is er een goede zitpositie mogelijk.

Lees meer...

Instructie & Coaching

Dit is waar het om gaat. Met een gestructureerde en interactieve aanpak zorgen we dat je snel en veilig je rijbewijs gaat halen.

Rijschool Gert Pieters werkt met het zg. 'Rijopleiding in Stappen' (RIS) systeem waarbij de lessen in verschillende fases worden ingedeeld.

Lees meer...

Tarieven & Pakketprijzen

Autorijschool Gert Pieters heeft voordelige pakketten om je rijbewijs te halen in Goes en omgeving, de regio Noord-Beveland, Kortgene, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk, Colijnsplaat en Kats.

Lees meer...